Aktuella Rekryteringar

2014-09-12

First Restaurant Manangers Dunkin´ Donuts – A once in a life time!

Dunkin_logo

 

 

 

Äntligen – Dunkin´ Donuts startar upp i Sverige!

Dunkin´ Donuts i Sverige kommer att erbjuda ett brett och varierat utbud av kaffe, espresso-baserade drycker, te, Coolatta ®, frysta drycker, bagels, croissanter, wraps, sandwiches och självklart även donuts och muffins, allt prisvärt och snabbserverat i inbjudande, bekväma miljöer.

Dunkin´ Donuts, som grundades 1950, har i dagsläget närmare 11 000 restauranger i 33 länder.

Ditt uppdrag

Som Restaurant Manager för den första etableringen i Sverige och Stockholm kommer du från början att få vara med och sätta Dunkin´ Donuts på den svenska kartan.

Du kommer att vara högst delaktig i och leda etableringen på plats samt att driva, ansvara för och utveckla verksamheten.

Du kommer att få möjligheten att rekrytera ditt team och medarbetare samt ansvara för utbildning och att vår kvalitetssäkrade process följs.

Vi erbjuder

Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill vara med på vår resa framåt och etablera uppåt 50-talet restauranger i Sverige. Vi erbjuder kvalificerad utbildning i USA och att få vara med från start då vi ser till att Dunkin´ Donuts unika koncept gör succé i Sverige.

Med rätt inställning och attityd finns det mycket stora möjligheter att växa vidare med oss, ta steget vidare och axla en bredare roll med större ansvar inom en snar framtid.

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga villkor och rapportering sker direkt till VD.

Din Profil

Du har en väl dokumenterad erfarenhet från att leda och driva en konceptstyrd verksamhet inom restaurang och/eller café. Du är en utmärkt ledare, kan entusiasmera medarbetare och skapa en god arbetsmiljö och fina arbetsresultat. Vi ser gärna att du arbetat i ledande befattning i minst 5 år.

Lämplig utbildningsbakgrund är inom restaurang med eftergymnasial påbyggnad inom ekonomi/marknadsföring/ledarskap.

Har du dessutom erfarenhet av kedjedrift och har varit med om att bygga upp en restaurang- eller caférörelse så är detta starkt meriterande.

Du är prestigelös, affärs- och målinriktad, har hög arbetskapacitet och kan hålla alla de berömda bollarna i luften. 

Ansökan

Din ansökan skickar du till VD Tommy Svensson, t.svensson@coffeeandbrands . Vi arbetar med löpande urval. Frågor besvaras av Tommy på 070-671 59 79.