Aktuella Rekryteringar

2014-05-12

First Restaurant Mananger Dunkin´ Donuts – A once in a life time!

Dunkin_logo

 

 

 

Äntligen – Dunkin´ Donuts startar upp i Sverige!

Dunkin´ Donuts i Sverige kommer att erbjuda ett brett och varierat utbud av kaffe, espresso-baserade drycker, te, Coolatta ®, frysta drycker, bagels, croissanter, wraps, sandwiches och självklart även donuts och muffins, allt prisvärt och snabbserverat i inbjudande, bekväma miljöer.

Dunkin´ Donuts, som grundades 1950, har i dagsläget närmare 11 000 restauranger i 33 länder.

Ditt uppdrag

Som Restaurant Manager för den första etableringen i Sverige och Stockholm kommer du från början att få vara med och sätta Dunkin´ Donuts på den svenska kartan.

Du kommer att vara högst delaktig i och leda etableringen på plats samt att driva, ansvara för och utveckla verksamheten.

Du kommer att få möjligheten att rekrytera ditt team och medarbetare samt ansvara för utbildning och att vår kvalitetssäkrade process följs.

Vi erbjuder

Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill vara med på vår resa framåt och etablera uppåt 50-talet restauranger i Sverige. Vi erbjuder kvalificerad utbildning i USA och att få vara med från start då vi ser till att Dunkin´ Donuts unika koncept gör succé i Sverige.

Med rätt inställning och attityd finns det mycket stora möjligheter att växa vidare med oss, ta steget vidare och axla en bredare roll med större ansvar inom en snar framtid.

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga villkor och rapportering sker direkt till VD.

Din Profil

Du har en väl dokumenterad erfarenhet från att leda och driva en konceptstyrd verksamhet inom restaurang och/eller café. Du är en utmärkt ledare, kan entusiasmera medarbetare och skapa en god arbetsmiljö och fina arbetsresultat. Vi ser gärna att du arbetat i ledande befattning i minst 5 år.

Lämplig utbildningsbakgrund är inom restaurang med eftergymnasial påbyggnad inom ekonomi/marknadsföring/ledarskap.

Har du dessutom erfarenhet av kedjedrift och har varit med om att bygga upp en restaurang- eller caférörelse så är detta starkt meriterande.

Du är prestigelös, affärs- och målinriktad, har hög arbetskapacitet och kan hålla alla de berömda bollarna i luften. 

Ansökan

Din ansökan skickar du senast den 1 juni till VD Tommy Svensson, t.svensson@coffeeandbrands . Vi arbetar med löpande urval. Frågor besvaras av Tommy på 070-671 59 79.

 

 

2014-05-06

Administrativ Chef/Ekonomichef

Widevox hjälper tusentals kunder med ”Ljud & Röst på alla språk”. Det handlar om inspelningar till reklam eller information som ska kommuniceras i TV, radio, på internet, i telefonsvarare, e-learningkurser, appar, dokumentärer, audioguider, ljudböcker, spel m.m.

Kalle Widelius som grundade företaget (Widelius Media AB) 1999 blev 2013 vald till Årets Företagare i Linköping.

Stora i världen. Vårt röstarkiv Onlinevoices.com är ett av värdens mest omfattande med tusentals proffsröster på fler än 80 språk. Enkelhet att söka röst, beställa och betala direkt på nätet, ger oss uppdrag över hela världen. Sajten har stor potential.

Ledande i Sverige. Widevox finns idag med professionella ljudstudios på fem orter; Stockholm, Linköping (HK), Göteborg, Växjö, Helsingborg. Dessutom har vi nära samarbeten med studios i andra delar av världen. Kunder består av reklambyråer, filmproduktionsbolag, TV-kanaler, radiostationer och slutkunder.

Ett komplett produktionsbolag. Inom företaget arbetar copywriters, ljudtekniker, regissörer, radioproducenter, speakers, musiker, sångare, programledare, översättare, mediestrateger och projektledare. Stora resurser har lagts senaste åren på att utveckla smarta funktioner i affärssystemet.

Rollen

Rollen är både bred och djup. Du ansvarar för- och sköter själv allt inom redovisning och ekonomi: löpande bokföring, månadsbokslut, analys och rapportering. Befattningen innebär också ett övergripande stöd gällande HR, med allt från löneadministration, att implementera och utveckla olika rutiner och systemstöd, att vara behjälplig i rekryteringar mm.

Som Administrativ chef följer ett ansvar för hela företagets interna processer där du tillsammans med VD, ibland tillsammans med styrelsen, utvecklar och implementerar policys, rutiner och rapporter, samt uppgiftslämnande till ledning, styrelse, myndigheter och omvärld.

Du rapporterar till- och jobbar nära VD, ingår i företagets ledningsgrupp och är sekreterare i styrelsen, samt föredragande i styrelsen främst inom ekonomi och HR-frågor.

Din Profil

Vi söker dig som vill vara med och växa i en liten men snabbt växande verksamhet och vara med i ett team där vi satsar och bygger för framtiden. Vi är ett öppet företag där alla bidrar och hjälper till där det behövs. Rollen är f.n. ca 60 %, men beroende på intresse och erfarenhet är vi beredda att bredda rollen om sökanden önskar 100 %.

Du är civilekonom eller motsvarande med minst 5 års erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete, gärna från entreprenörstyrd och ägarledd verksamhet. Du behärskar Svenska och Engelska, ytterligare språk är starkt meriterande. Du är mycket duktig på att visualisera och presentera siffror, mönster och trender i excel eller annat presentationsverktyg.

Som person är du självgående, lojal, prestigelös, utvecklingsorienterad och analytisk.

Ansökan

I denna rekrytering arbetar vi tillsamman med Companique AB. Skicka din ansökan till info@companique.se senast 30/5 och märk den ”AdmChef”. Vi arbetar med löpande urval.

Frågor om rollen besvaras av Håkan Dahllöf, Styrelseordförande, tel 070-373 64 12 eller Tommy Svensson, Rekryteringskonsult, 070-671 59 79.